Ahol jó enni

Az ország minden részén jól cseng a nagyatádi Tóparti csárda neve. Sikerült az eleganciát és a patinát ötvözni közvetlen barátságos vendéglátással.
Az étterem a városban található Csónakázó tó közvetlen közelében terül el. A panoráma nyáron a kerthelységből, télen a cserépkályhás étteremből nyűgözi le a vendégeket.
Az éttermi berendezés a század forduló polgári hangulatát idézi, míg az emeleti különterem és szivarszalon a mai kor szolid eleganciáját hivatott képviselni.
Az étlap pazar és változatos elsősorban a magyar konyha különleges fogásait tartalmazza a levestől a desszertig.

A Nagyatád Apartman vendégei részére összeállított menüsor 7 napos itt tartózkodásra.

Menü

Hétfő: Gulyásleves csészében, Csirkemell párizsi bundában rizibizivel és salátával

Kedd: Gombás Kacsamáj paprikásan galuskával, Gyümölcs kehely fagylaltal

Szerda: Csont leves finom metélttel, Rántott sertés tarja tejfölös lila hagymával és Hasábburgonyával

Csütörtök: Ponty halászlé, Túrós csusza

Péntek: Pulyka csikok serpenyős zöldségekkel és burgonyával, Palacsinta izlés szerint

Szombat: Gombakrém leves pirított zsemlekockával, Marhapörkölt dödölével

Vasárnap: Zöldség leves, Lapcsánkába töltött roston sült csirkemell kapormártással